Retouren

Mag ik mijn artikel retourneren?

Het is mogelijk om een product te retourneren tot 30 dagen na ontvangst. Lees hieronder meer over het retourneren volgens onze retourvoorwaarden. Neem voor het terugsturen van de producten telefonisch of per e-mail contact met ons op. Graag vernemen we ook de reden van het retour sturen met hierbij eventueel fotos, dit stelt ons in staat om de producten en onze service te verbeteren. Wij stellen uw mening op prijs! Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk (binnen 1 a 2 werkdagen) van informatie voorzien.

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

1. Meld uw retour aan bij onze klantenservice per E-mail of telefoon.
2. Geef uw pakket af bij een DHL servicepunt

3. Stuurt u iets retour door een fout van ons? Dan ontvangt u van ons een retourlabel in het nieuwe pakket met de juiste producten.

 

Wat zijn de retourvoorwaarden?

1. U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de re-tourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

 

2. Het artikel zit in de originele verpakking

 

3. Artikelen zijn niet gebruikt en het labeltje zit er nog aan (voor zover mogelijk)

 

4. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 5 tot 10 dagen crediteren. Na ontvangst van het geretourneerde product.

 

5. Hendriks Amusements vergoedt het gehele aankoopbedrag inclusief de in rekening gebrachte verzendkosten (als de gehele order retour komt).

 

6.Voedingswaren kunnen wegens veiligheidsredenen niet geretourneerd worden ondanks ze ongeopend zijn.

Zoals : traktaties/ suikerspin/popcorn/snoepgoed.