Bestellen

.

Hoe snel ontvang ik een bestelling?

Binnen Nederland verzenden we uw pakket in principe de volgende dag. Soms met drukte of feestdag kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. De bezorgduur van pakketten naar het buitenland hangt af van de bestemming.

Met uitzondering van de feestdagen
En weekenden.  

 

Onjuiste, beschadigde of ontbrekende producten?

Neemt u binnen 24 uur contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

 

Betaalmogelijkheden: 

iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra rekeningen aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen.

 

Ook kunt u kiezen voor handmatig vooruitoverboeking 

Vooruitbetaling is het verschuldigde (geld) overhandigen of overboeken voordat de tegenpartij zijn verbintenis is nagekomen. We spreken van vooruitbetaling tot op het moment waarop de koper de feitelijke macht krijgt.